Berita Kami

Isnin - 21 April 2018 

                                                                                              

     Definisi kurier ialah ejen atau pesuruh yang ditugaskan untuk membawa berita, dokumen, atau kiriman lain dari satu tempat ke satu tempat yang lain dengan pantas dan cekap.

 

     Syarikat kurier menyediakan perkhidmatan serahan dari pintu ke pintu. Ia memungut surat, dokumen, kiriman, bungkusan dan kargo dari pintu pengirim dan terus menyerahkannya ke pintu penerima.

     HERO RUNNER COURIER SDN BHD adalah syarikat kurier yang menyediakan perkhidmatan penghantaran ekspres dan logistik. (mengikut Terma & Syarat).

Jumaat - 11 Mei 2018

                                                                                              

     Bermula pada 12 Mei 2018, anda kini boleh membuat penghantaran terus ke Pulau Langkawi, Kedah.

Di Runner Courier, kami menyedaikan perkhidmatan yang terbaik untuk para pelanggan kami membuat penghantaran ke seluruh Pulau Langkawi. 

 

     Pada nilai harga yang berpatutan dan terbaik. Pihak kami juga memberi jaminan bahawa bungkusan anda akan selamat dan sampai kepada penerima. 

Rabu - 9 Mei 2018

                                                                                              

     Syarikat Runner Courier beroperasi seperti biasa pada 11 Mei 2018 (Khamis) dan 12 Mei 2018 (Jumaat) bersempena dengan cuti umum bagi Malaysia. Penghantaran dokumen serta bungkusan berjalan seperti biasa. Anda boleh terus hubungi kami untuk membuat penghantaran.

© 2018 Runner Courier, All rights reserved.